POWATEC

POWATEC mund t’ju ndihmojë të planifikoni dhe ndërtoni pishinën ideale për shtëpinë ose biznesin tuaj. 

Mirë se vini në POWATEC!

Pishina të një kualiteti të lartë mund t’i shtojë një dimension të mrekullueshëm shtëpisë ose biznesit tuaj. Noti është një nga aktivitetet më të frekuentuara kohët e fundit në Shqipëri dhe ndiqet nga mosha të ndryshme. Koncepti ynë është të ndërtosh një pishinë të bukur, funksionale dhe me një kualitet të lartë që i shton vlerë dhe lluks çdo shtëpie ose biznesi.

Kjo është detyra jonë tek POWATEC. POWATEC mund t’ju ndihmojë të planifikoni dhe ndërtoni pishinën ideale për shtëpinë ose biznesin tuaj. Ne kemi staf të specializuar në këtë biznes dhe ky është fokusi i eksluzivitetit tonë. Për mbi 11 vjet, POWATEC i ka siguruar klientëve kualitet të mrekullueshëm të pishinave, në Shqipëri. Gjithashtu POWATEC mund të manaxhojë dhe të drejtojë ambjentet e pishinës për biznesin tuaj. Mund të shikoni disa nga punët tona në galeri.

Hidhini një sy faqes tonë për të mësuar më tepër rreth pishinave që ne ofrojmë, si i ndërtojmë ato, dhe si sigurohemi që klientët tanë të marrin më të mirën, gjithashtu sistemi i pishinave është nën kosto më efektive në Shqipëri. 

 

Powatec

Gjithcka për pishina, sauna, whirpool, banjo turke

Disa nga shërbimet tona

Rreth Pishinave

Këshilla për Pishinat

POWATEC mund të ju ndihmojë të kuptoni të gjitha aspektet e ndërtimit të një pishinë në shtëpi dhe/ose të biznesit tuaj. Me vite eksperience, ne jemi gjithmonë të gatshëm për t'u takuar me klientët e mundshëm dhe për të diskutuar rreth shpenzimeve, vlerat dhe elementet praktike për ndërtimin e pishinës.

Menaxhimi i Pishinës

Shumë biznese duan të përfshijnë një pishinë në objektivat e tyre, por nuk kanë ekspertizë në menaxhimin e këtij lloj objektivi. POWATEC ka ndihmuar shumë klientë të ndërtojnë, menaxhojnë, të operojnë dhe mirëmbajnë mjediset e tyre në pishinë.

Teknologjia e Pishinës

Cila është teknologjia e pishinës më e mirë për ju? POWATEC mund t'ju ndihmojmë të vlerësoni diferencat midis pishinave tradicional dhe disa nga teknologjitë më të reja si pishina “overflow” që ofrojnë bukuri të jashtëzakonshme dhe efikasitetit.

Disa nga punët tona

Për më tepër shihni Galerinë e Powatec

Keni një projekt në mëndje?

Na kontaktoni për t’a realizuar