Banjo Turke

Banjo turke

Banjot turke apo Banjot me avull

Banjot me avull sigurojnë nxehtësi të lagësht, ndersa saunat sigurojne nxehtesi te thate.

Temperatura ne Banjot me Avull arrin deri ne 70 grade celcius.

Këto janë dy llojesh:
-Banjo me avull të gatëshme dhe
-Banjo me avull që realizohen në funksion të vendit.

Ne ju ofrojmë gjithë eksperiencën tonë për të bërë zgjedhjen e duhur.

Efektet ne shendet

Banjot me avull per karakterstikat e tyre tonifikuese dhe relaksuese, jane terapite me te mira per te luftuar stresin e perditshem.

Mund te praktikohet per te gjitha moshat dhe eshte nje rregullator i mire i tensionit dhe rrugeve respiratore.

Veprimi i njekohshem i nxehtesise dhe i lageshtise rregullon gjithashtu qarkullimin e gjakut, sistemin limfatik dhe nepermjet djersitjes tret toksinat e demshme.

Gjeneratoret e Avullit

Aparati i prodhimit te avullit eshte I perbere nga nje pult mikroprocesoresh te cilet rregullojne prodhimin, sasine dhe temperaturen e avullit. Komandimi I tyre eshte I thjeshte.

Aromo Terapia

Eshte nje pajisje qe instalohet Brenda dhomes se avullit dhe sipas nje program te caktuar dergon aroma te ndryshme ted home. Keto aroma kane ndikime te ndryshme ne terapi.

Cromo Terapia

Nëpërmjet ndricimit piksor me kabllo optike realizohen ndricime te ndryshme ne hamam gjë që ka ndikim në trupin e njeriut.

Pastrimi automatik

Eshtë nje pajisje e vecantë e cila e cila ne moment te caktuar sipas nje program realizon pastrimin automatik të banjos me avull.

Gjeneratorët e avullimit TYLO

1. Gjeneratorët e avullit prej inoksi se bashku me dizën.Gjenerimi i avullit bëhet në mënyrë  konstante.Rregullimi automatik i nivelit te ujit.
2. Mat inox
3 Mbas nje ore pune behet shkarkimi automaik i ujit dhe gjeneratori mund te vendoset ≈ 4. 15 m largesi nga banja.
5. Tubi i avullit duhet prej bakri dhe i izoluar Ø 15 mm.
6. Tipi CC 10 3C perbehet nga ndricues qe tregojne temperaturen e ajrit dhe kohen e punes nga 1- 10 shkalle, koha maksimale e punes 3 ore. Mund te progamohet 10 ore me pare.
7. Tipi CC 30 3C Si me lart por me display ekran. Mund te vendoset edhe nje kod sigurie qe te mos vendoset nga te tjeret. Koha e punes 12 ore
8. Si me lart por me display me te madh per tu perdorur ne dy gjuhe. Treguesi i displait tregon oren, temperaturen dhe kohen e punes. Me kod sigurie dhe funksion stand bay. 9. Ka memorie per rastin kur iken korenti. Dritat me dore dhe automatik. Koha e punes 10 ore.
10. Celes komandimi ne distance.

Banjot turke apo Banjot me avull

Banjot me avull sigurojnë nxehtësi të lagësht, ndersa saunat sigurojne nxehtesi te thate.

Temperatura ne Banjot me Avull arrin deri ne 70 grade celcius.

Këto janë dy llojesh:
-Banjo me avull të gatëshme dhe
-Banjo me avull që realizohen në funksion të vendit.

Ne ju ofrojmë gjithë eksperiencën tonë për të bërë zgjedhjen e duhur.

Efektet ne shendet

Banjot me avull per karakterstikat e tyre tonifikuese dhe relaksuese, jane terapite me te mira per te luftuar stresin e perditshem.

Mund te praktikohet per te gjitha moshat dhe eshte nje rregullator i mire i tensionit dhe rrugeve respiratore.

Veprimi i njekohshem i nxehtesise dhe i lageshtise rregullon gjithashtu qarkullimin e gjakut, sistemin limfatik dhe nepermjet djersitjes tret toksinat e demshme.