Pllaka

Veshja me pllakë

Pllakat HIDROTEC

Përsa i përket pllakave të pishinave POWATEC sjell në Shqipëri cilësinë më të lartë të pllakve të pishinave në bashkëpunim me firmën prestigjioze ARO-BUCHTAL pjesë e grupit DSI. (www.agrobuchtal.de)
Cilësia e lartë e prodhimeve Agrobuchtal shtohet me prodhimin e pllakave HIDROTEC. Kjo është një cipë e hollë që vishen pllakat e cila eliminon mbajtjen e papastërtive, algave, mikrobeve etj.  Pllaka trajtohet me një shtresë okid titani (TiO2) dhe në formën  e një filmi të hollë nuk mban papastërtitë e pllakës.

Efektet kryesore:

  • Zgjedhja e pllakave HIDROTEC ka tre efekte kryesore:

    • Antibakteriale
    • Efikasitet kundër pluhurit
    • Efikasitet kundër erërave

Hidrotec

Hidrotec është trajtimi i vetëm që bëhet në pllakat me pjekje dhe ka garanci sa jetëgjatësia e pllakës.
Agrobuchtal nëpërmjet serisë Chroma është prezente në tregun e pishinave në Shqipëri. Sot në treg ne ofrojmë 46 ngjyra dhe tonalitete me të cilat mund të krijohen projekte mahnitëse.

Per me teper shkarkoni katalogun: AGROB Buchtal Hydrotect