Publike

Pishina Publike

Pishinat publike më cilësore.

POWATEC ka realizuar pishinat publike më cilësore dhe më të ndërlikuarat nga ana teknike ne Shqipëri. Për këtë mund të shikoni galerinë tonë.

Projektimi i pishinave publike

Projektimi i pishinave publike realizohet ne kompanine POWATEC nga nje staf I specializuar. Kushte kryesore te projektimit jane:

  • Raporti siperfaqe uji – ambiente ndihmese
  • Teknika e qarkullimit te ujit qe realizon 4-6 here ne dite kalimin e ujit ne filter
  • Lartesia e reres ne filter
  • Ndricimi